Fönsterputsning Malmö

Sedmak Städ – fönsterputsning Malmö

Vi på Sedmak Städ AB är ditt kompletta städföretag i Malmö som erbjuder fönsterputsning, dedikerade till att prioritera kundnöjdhet, kvalitet, medarbetare och miljö.

STORT FOKUS PÅ KVALITATIVA STÄDTJÄNSTER NÖJDA KUNDER GOD SERVICE FLEXIBELT ARBETE

Sedmak Städ AB erbjuder bland annat fönsterputsning i Malmö och här sätter vi kunden, kvalitén, medarbetarna och miljön i fokus. Vi har ett team av duktiga och erfarna städare som har en stark passion för att göra varje hem eller företag rent och fräsch. Våra ledord Service, Kvalitet och Flexibilitet genomsyrar hela vår verksamhet och vi anpassar oss efter dina behov för att säkerställa en positiv kundupplevelse.

Kontakta oss för skräddarsydda städlösningar som möter dina önskemål.

🌞 Äntligen börjar våren visa sig! Snart är det dags för soliga dagar och fräscha hem. Varför inte låta oss på Sedmak städ AB hjälpa dig att få ditt hem att skinna lika mycket som solen?

Vi erbjuder professionella städtjänster som gör att du kan njuta av vårens ljusa dagar utan att behöva oroa dig för städningen. Från grundlig dammsugning och fönsterputsning till noggrann köks- och badrumsrengöring - vi tar hand om allt så att du kan fokusera på att njuta av livet.

Kontakta oss idag för att boka din städning och låt oss göra ditt hem redo för den underbara våren som ligger framför oss! ☀️✨ #Vårstädning #ProfessionellStädning #Företagsnamn
...

Glad Påsk från oss på Sedmak Städ AB 🐣
Må er påsk fyllas med glädje, hopp och härliga stunder tillsammans med nära och kära.

Vi önskar er en underbar tid med massor av god mat och skratt! 🌷 #GladPåsk #VårTid #FiraMedOss”
...

Erbjudande för företag! Få Gratis Fönsterputs 2 Gånger per År med Ett Städavtal!

Behöver ditt företag professionell städning som håller era lokaler skinande rena? Vi har lösningen!

Vårt specialerbjudande för företag innebär:
Gratis Fönsterputs 2 Gånger per År: Se till att era fönster alltid är klara för att ta emot dagsljuset och ge era lokaler en fräsch och professionell atmosfär.
Flexibla Alternativ för Kontors- och Daglig Städning: Anpassa städningen efter era behov och scheman för att säkerställa en ren och trivsam arbetsmiljö varje dag.
Vi förstår vikten av att ha en ren och välskött arbetsplats, och därför strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativ städning och service som möter era förväntningar.

Kontakta oss idag för att dra nytta av detta fantastiska erbjudande och se skillnaden en professionell städpartner kan göra för ert företag!

Gäller för nya städavtal. Kontakta oss för mer information.

#Företagsstädning #ProfessionellStädning #RenOchSnygg #Erbjudande #Städavtal #Fönsterputs #LinkedInKampanj
...

💡 Är du redo för lite städtips? 🧹✨

Hos Sedmak Städ AB älskar vi att dela med oss av vår kunskap för att göra ditt städäventyr ännu enklare och roligare! Här är några av våra bästa tips:

1️⃣ Använd vitvinsvinäger för att rengöra dina fönster och få dem att glänsa som nya!

2️⃣ För att bli av med obehagliga lukter i ditt kök, prova att koka en kastrull med vatten och några skivor citron eller apelsin.

3️⃣ Har du svårt att bli av med dammet under soffan? Använd en gammal strumpa för att komma åt svåråtkomliga områden!

Testa dessa tips och låt oss veta hur det går!

Har du egna städtips att dela med dig av? Lämna dem i kommentarerna nedan! 🌟💬 #Städtips #Hemtips #Städfirma #sedmakstädab #skåne #malmö #städ #tips #clean #cleanhome #cleaning
...

VILKA vi är

Vi är ett fullständigt städföretag som alltid erbjuder heltäckande städtjänster. Med främsta fokus på service, kvalité och flexibilitet strävar vi efter 100 procent nöjda kunder. För oss är det viktigt att du får en positiv kundupplevelse, vare sig du är privatperson eller företagskund.

Vad vi gör

Inom företaget finns gedigen och omfattande kompetens samt över 10 års erfarenhet av städbranschen. Därmed kan vårt team genomföra ett högkvalitativt arbete samtidigt som vi anpassar arbetet efter dina särskilda önskemål och behov, oavsett tjänst.

TJÄNSTER inom städ

Med över 10 års erfarenhet inom branschen erbjuder vi en väldigt noggrann städning med hög kvalitet. Tack vare vår erfarenhet och kompetens kan vi erbjuda fönsterputsning, golvvård, flyttstädning, mattvätt, byggstädning och mycket mer.

VÅRA KVALIFIKATIONER

Sedmak städ AB

Murmansgatan 118 , 212 25 Malmö

040-45 45 44

mobil 070-310 22 95

Öppettider
Måndag – Fredag: 07:00 – 16:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Skicka en offertförfrågan

Contact Us
Namn
Namn
Första
Sista
Vilken tjänst gäller det?